jueves, 10 de diciembre de 2009

Vídeo de la media maratón de Mataró

Como dice Rafa en los comentarios del post anterior, aparezco siempre mirando el reloj. Con mi entrenador habíamos decidido correr la media de Mataró al trote vivo y sin forzar demasiado en los primeros kilómetros. De ahí que al comienzo no estuviera con el grupo de cabeza, al que fui acercándome poco a poco (sin contar a Jordi Comas ni a Kemboi Cosmers, claro).

Hasta el kilómetro 15, mi pulso fue siempre entre 160 y 165, y empezó a subir a partir de entonces hasta el esprint final con Perico. Se cumplió una semana buena de entrenamientos y espero no haber acumulado fatiga para el cross de Granollers de este domingo, donde volveremos a estar los tres primeros y se nos suman Juan Carlos Higuero, Reyes Estévez, José Luís Blanco, Angel Mullera, Roger Roca... Mi primer cross de la temporada y, como está diseñada, quizá el único.

8 comentarios:

Ferran de Torres dijo...

Una curiositat Marc, com està dissenyada la teva temporada? (si es pot dir) De vegades tinc la sensació que és molt aleatòria, ara una cursa per aquí, un altra per allà...

Felicitats per Mataró!

Marc Roig Tió dijo...

Bona pregunta, Ferran. La veritat és que funciono molt per impulsos, però vull centrar-me una mica i fer la temporada amb cap i peus. L'objectiu d'hivern serà la marató de Barcelona; passat reis aniré a Kènia cinc setmanes i tornaré per fer la mitja marató de Barcelona, tres setmanes abans de la marató. Després... encara no es pot dir (perquè tinc una sorpresa que no sé si sortirà), però m'agradaria tornar a fer pista i baixar de 14'00" i de 29'00".

Ernest Crespo dijo...

Doncs...., jo diria que aquest video es de l'any passat...

Marc Roig Tió dijo...

Doncs jo m'he vist, Ernest (i l'any passat no la vaig fer).

Rafa González dijo...

Vaya plantel se presenta este domingo... Mucha suerte, Marc.

Ernest Crespo dijo...

Ostia Marc, doncs el cartell de 11ª Mitja Marató, (aquest any era la 12ª), i el grup de 4 o 5 keniates correns, (aquest any jo diria que no eren tants), o la Hassna Bahom que entra a meta com a guanyadora, (ho va ser l'any passat, però aquest crec que ni va correr),etc... despisten bastant. Però si dius que surts, igual es que han barrejat imatges de l'any passat i aquest. Això, o que com ets un Déu de l'asfalt..., estas a tot arreu, jejeje

Ferran dijo...

Doncs ja t'animaré per BCN, que faré de llebra d'un amic. Però segueixes amb l'Antonio Serrano, no? Per a mi un dels entrenadors millors que hi han. De fet, si fos d'èlit, l'esculliria. En una nova vida serà, je, je...

D'altra banda espero ja amb ansietat les teves cròniques des de Kènia. I si te s'acut alguna idea perquè et puguis emportar a Kènia...vas a col·laborar amb ex-street? Per què no obres un compte i fem aportacions? Per la part que em toca ja em semblaria bé que tu decideixis en què gastar-les.
Fes-hi cinc cèntims.

Marc Roig Tió dijo...

Ferran, vaig fer una col·lecta quan estava d'interrail; per ara no tenia pensada obrir-ne cap altra, però envia'm un e-mail i et diré què pots fer. D'altra banda, ara estic amb en Luna com a entrenador. En Serrano és dels millors, però per comoditat (i confiança, clar) he tornat amb el meu primer entrenador.