miércoles, 5 de mayo de 2010

Los extraterrestres

Faltan sólo diez días para que los extraterrestres invadan de nuevo Calella. Visten trajes de neopreno y se les ve llegar en masa a la playa cuando todavía es de noche. Luego reconocen el terreno montados en unas máquinas aerodinámicas y terminan corriendo sin rumbo fijo hasta que encuentran una alfombra roja y un gran reloj digital. Ahí empieza un júbilo sin par porque han conseguido su objetivo: han conquistado la tierra.

Si tienes la fortuna de estar en el Maresme el domingo 16 de mayo, no te pierdas la Half Challenge de Calella. Aquí tienes un vídeo de lo que fue la Challenge completa del año pasado.

5 comentarios:

Oscarjet dijo...

Hola, si los extraterrestres y los drafters....osea los que chupan rueda y hacen trampas...que les vaya bien...
Un saludo.

Joan Castellà dijo...

Ja havia vist el vídeo , però val la pena tornar-lo a veure , es molt motivant . Jo com que entreno a aquesta zona coincidim fent rodatges.
També es pot fer per relleus , amb les teves marques podries buscar un equip guanyador .

Pau dijo...

Gràcies per tornar a penjar el vídeo (grans records), de totes maneres com diu l'Òscar no confonem el Challenge amb el Half de l'any passat, espero que el 16 no es repeteixi.

Joan Carles Castellà dijo...

Doncs no amics, afortunadament aquest any s'ha control.lat el tema del drafting com al Challenge, i ha estat una prova espectacular, i el més important NETA!!!

Espero que et vagi molt bé per Kenia Marc!!! Quan tornis, a veure si muntem una xerrada com la que varem fer amb el Marcel...

Et passo algun enllaç de la prova de diumenge, que suposo et vares perdre...

http://www.elsesports.cat/video/2911330
http://www.youtube.com/watch?v=PMFPTb-QgOA
http://www.youtube.com/watch?v=KrV8bFPL8PI

Salut!!!

Joan Carles Castellà
Team Calella Triathlon

Marc Roig Tió dijo...

Joan: estic intentant mirar els vídeos, pero les conexions africanes no són prou bones. De tota manera, segur que va ser una gran competició. I quan torni cap a casa, montem una xerradeta, clar que sí.